HISTORIEN OM TEAM RIX

Team RIX är familjeföretaget som startades år 1997(2004). Då var vi generalagent för RIX Sägen-Mehrings kompletta produktsortiment. År 2014 tog vi ett nytt och stort steg i vår utveckling till att bli en komplett leverantör på sågblad, klingor och skärvätskor. Då blev vi agent för Röntgen GmbH & Co, AKE by Wagner och Strub +Co AG samt återförsäljare för ALFRA Rotabest GmbH. Vi marknadsför och har försäljning, på den svenska marknaden, från Ystad i söder till Haparanda i norr.

Våra leverantörer har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning av bandsågsblad, klingor och skärvätskor, vilket ger dem en extrem hög kompetens inom området. Framgången för produkterna ligger i det egentillverkade materialet. Samtliga leverantörer bedriver kontinuerlig utveckling av produkterna och är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001.

 

 

VÅR AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att inom proffsmarknaden erbjuda våra kunder spetskompetens och högkvalitativa verktyg inom bearbetning för sågning och håltagning.

Vårt mål är att även ha ett nära samarbete med såväl återförsäljare som storförbrukare. Därigenom kan vi få till ett samarbete som genererar kunskap att vi alltid vet att vi erbjuder det senaste inom vår produktgrupp.

 

 

VÅR VISION

Vår vision är att bli det naturliga valet när det är dags att köpa produkter och material för sågning och håltagning. Eller vad har ni för vision?